Of het nou een overlijden is of het vertrek van iemand die een ander pad kiest, een afscheid doet iets. En vind dan de juiste woorden maar…
Als afscheidsdichter vertaal ik al jouw beelden en gedachten en gevoelens rondom dit afscheid in een treffend op maat gemaakt gedicht.

“We kregen heel veel reacties op het gedicht. Heel treffend geschreven. De mensen herkenden hem er echt in.”

Ik geef je woorden voor de voordracht tijdens de ceremonie. Iets persoonlijks voor op de kaart of de aankondiging. 
Het bedankbericht of een ‘In memori’ een jaar later, ik denk met liefde voor je mee.
Zelfs als jij degene bent die afscheid neemt, ook jou kan ik woorden geven voor hen bij wie jij vertrekt.
Desgevraagd inspireer ik live alle aanwezigen om ter plekke een eigen persoonlijk gedicht te schrijven. Geloof me, dat is heel speciaal. Vraag me gerust naar de mogelijkheden.
Ik vond je werkwijze persoonlijk, discreet en oprecht. Dank daarvoor!
Als je contact met me hebt opgenomen maken we een afspraak voor het gesprek. Dat kan live op veilige afstand, dat kan telefonisch en het kan via videobellen.
In een warm en openhartig gesprek laat ik jou vertellen over de persoon van wie je afscheid neemt. Ik zal je vragen stellen. Die kunnen over van alles gaan. Ik laat me leiden door wat zich aandient tussen jou en mij. Je zult verrast staan over wat er naar boven komt bij je.
Bij het “Punt van ‘Ik weet genoeg!'” nemen we afscheid en ik ga schrijven.
Als de tekst af is leg ik hem je aan je voor voor de befaamde ‘glimlachtest‘: Verschijnt er tijdens het lezen een liefdevolle glimlach op je gezicht, dan is de tekst geslaagd en af. Verschijnen er vraagtekens in je ogen, dan moet er nog wat gewerkt worden aan de tekst.
Zo eenvoudig is het.
vliegveld